بحبك وانا كمان
منتدى بحبك وانا كمان يرحب بك . اهلا وسهلا بك معنا زائرنا الكريم

اذا كنت عضو تفضل بتسجيل الدخول

واذا كنت زائرا سجل معنا ولن تندم

مع تحياتى

الادارهـ
بحبك وانا كمان
منتدى بحبك وانا كمان يرحب بك . اهلا وسهلا بك معنا زائرنا الكريم

اذا كنت عضو تفضل بتسجيل الدخول

واذا كنت زائرا سجل معنا ولن تندم

مع تحياتى

الادارهـ
بحبك وانا كمان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


معانا اكيد الحياه احلى
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
» أمراض الشرايين هل لها علاقة بالأسنان
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالإثنين يونيو 08, 2015 12:18 pm من طرف ربيع العمر

» الكز أو صرير الأسنان أحد أسباب تآكل غطاء الاسنان و يكشف العصب
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالأربعاء أبريل 15, 2015 5:38 pm من طرف ربيع العمر

» تلون الأسنان ماهو سببه ؟ وهل لنوع الطعام أي تأثير ؟
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالإثنين مارس 16, 2015 2:09 pm من طرف ربيع العمر

» زرعات أسناني تهتز ما هو السبب ؟
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالإثنين مارس 09, 2015 1:23 am من طرف ربيع العمر

»  http://ntaatar.com/ts2/register.php?ref=20
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالجمعة فبراير 06, 2015 2:16 am من طرف memoemam

» http://tatar7.com/ts2/register.php?ref=143
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالثلاثاء يناير 27, 2015 2:47 pm من طرف memoemam

» http://mtatar.com/ts1/register.php?ref=85
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالجمعة يناير 23, 2015 6:01 am من طرف memoemam

» عَلَى كمآنِ الأَلَمِ تعزِفُ دموعنَا
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالأحد ديسمبر 07, 2014 8:20 am من طرف الطائر الحزين

» انتحاار..........
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالأحد ديسمبر 07, 2014 7:59 am من طرف الطائر الحزين

» صفى قلبك مع بداية العام الهجرى
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالإثنين أكتوبر 27, 2014 1:00 am من طرف الشاب التائب

احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 1724 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو Hideki فمرحباً به.

أعضاؤنا قدموا 153958 مساهمة في هذا المنتدى في 9154 موضوع
تصويت
عندك كاااااام سنه ؟؟؟؟؟
1_ من 10 الى 15
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_rcap19%الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_lcap
 19% [ 44 ]
2_ من 15 الى 18
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_rcap44%الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_lcap
 44% [ 102 ]
3_ من 18 الى 20
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_rcap19%الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_lcap
 19% [ 44 ]
4_ من 20 الى 23
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_rcap13%الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_lcap
 13% [ 30 ]
5_ من 23 الى فوق
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_rcap4%الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> I_vote_lcap
 4% [ 10 ]
مجموع عدد الأصوات : 230

 

 الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عاشقة الليل
رئيس الوزراء
رئيس الوزراء
عاشقة الليل


اوسمه الاعضاء : الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> 247688812
انثى مشآركآتكـ ياعسول : 7492
تاريخ الميلاد : 01/01/1998
العمر : 26
العمل/الترفيه : طالبهـ مشاغبهـ
المزاج : كووووووووووووووول
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 30/05/2010

الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Empty
مُساهمةموضوع: الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>   الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالجمعة فبراير 18, 2011 2:58 pm




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] الأبيض


الطريقه :


نضع في القدر شوية زيت
وكوب او اثنين حبات الذرة (الفشار)
ونضع شوية ملح
ثم غطي القدر باحكام حتي ينضج على أن لا تكون
درجة حرارة النار عالية عشان مايحترق


..........................

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]بالكراميل

المقادير:

2 كاسة سكر بني

كاسة زبدة

1/2 كأس (corn syrup) إذا لم يتواجد فهذا البديل ..
1/2 كاسة سكر+2 ملعقة كبيرة ماء..يوضعوا على النار..
حتى تذوب السكر يعني "قطر" ..

1/2 ملعقة صغيرة بايكربونات

1/2 ملعقة صغيرة ملح

ملعقة صغيرة فانيلا

كاسة فستق (إختياري)


الطريقة:
أولاً نقوم بتجهيز [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ووضعه على جنب...
ثم نأتي بمقلاة أو طنجرة صغيرة و نضع فيه السكر و الزبدة و القطر
و نتركها على نار هادئة لمدة 5 دقائق مع عدم التحريك..
بعد ذلك نرفعها عن النار و نضيف إليها الملح و الفانيلا و البايكربونات
و الفستق و نخلطهم جيداً.
و من ثم سكب المزيج فوق الفشار و خلطهم..
بعد ذلك نحضر صينية مدهونة ببعض الزيت أو الزبدة..و نضع الخليط فيه..
وخبزه بالفرن لمدة ساعة مع التحريك كل 20 دقيقة..
يجب أن يكون حرارة الفرن 125 درجة مئوية..


.................

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الفشار بالشوكولاته


المقادير:

- نصف كوب سكر
- نصف كوب شراب الذرة corn syrup اذا لم يتواجد فهذا البديل ..
1/2 كاسة سكر+2 ملعقة كبيرة ماء..يوضعوا على النار..
حتى تذوب السكر يعني "قطر" .
- نصف قطعة زبدة
- 2 ملاعق صغيرة كاكاو بودرة
- نصف ملعقة صغيرة ملح
- 8 اكواب فشار


الطريقة:

- على نار متوسطة في وعاء غميق يخلط السكر+شراب الذرة+كاكاو+
زبدة+ملح و تحرك جيدا .. تترك لتغلي .
- بعد الغلي يضاف الفشار و يخلط جيدا لمدة دقيقتان .
- يترك ليبرد ثم يجمع الى كرات صغيرة.

....................

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

فشار بـ الجبنه



المقادير:

- 2 كوب فشار
- 3 ملاعق طعام كبيرة زبدة ذايبة
- نصف كوب جبنة بارمزان مبروش (parmesan cheeze)


الطريقة:

- يخلط الفوشار مع الزبدة جيدا.
- تضاف الجبنة و تمزج مع الفشار.

............................

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الفشار بالعسل



المقادير:

1/2 كاسة عسل
1/4 كاسة زبدة
6 كاسات فشار
كاسة فستق (مملح او غير مملح)


الطريقة:

في مقلاة صغيرة يتم خلط الزبدة و العسل ..على نار هادئة مع الخلط المستمر..
بعد ذلك تركه حتى يبرد قليلاً..
ثم وضع الفوشار في وعاء كبير و وضع الفستق فوقه و خليط العسل و الزبدة
و خلطهم جيداً..
بعد ذلك وضعه بالفرن لمدة 10 دقائق مع التحريك بعد أول 5 دقائق..
حرارة الفرن يجب أن تكون 175 درجة مئوية

..............

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

فشار بالبصل و الثوم


المقادير:

3 ملاعق كبيرة زبده
1 1/2 ملعقة صغيرة بودرة البصل (متوافر في السوبر ماركت)
1 1/2 بودرة الثوم
ملعقة صغيرة ملح

الطريقة:

أولا إذابة الزبدة على النار ثم إضافة بقية المكونات و خلطهم جيداً
و سكبهم على الفشار و خلطهم جيداً..

..............

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الفشار المكسيكي


المقادير :


ملعقتا شاي بابريكا .
ملعقة شاي بودرة البصل
ملعقة شاي بودرة الثوم .
2 ملعقة طعام ملح .
نصف ملعقة شاي فلفل أسود مطحون .


الطريقة :

مثل طريقة الفشار بالبصل والثوم


....................

الفشار بنكهة الفراخ او اللحمة
و دى طريقق عملتها فتوكة انا اسفة مش فكرة اسمها الله يجازيها خير

نص مكعب ماجى بالنكهة اللى انتى عايزاها و حطيها مع الزيت و كملى طريقة الفشار الابيض
انا مجرباها و حلوة اوى و مش محتاجة تحطى ملح

عايزة كل واحدة تقول رايها و تقيم و الا حاكل منها حتة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
المؤمن بالله
وزير
وزير
المؤمن بالله


اوسمه الاعضاء : الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> 247688812
ذكر مشآركآتكـ ياعسول : 5710
تاريخ الميلاد : 15/03/1995
العمر : 29
الموقع : www.agwa.ahlamontada.com
العمل/الترفيه : طالب ثانويه عامه
المزاج : الحمد لله
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 21/07/2010

الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>   الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالثلاثاء مارس 08, 2011 12:03 am

انا مش هقول رأيى الا اما ادوق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرة الياسمين
وزيره
وزيره
زهرة الياسمين


انثى مشآركآتكـ ياعسول : 2407
تاريخ الميلاد : 18/09/1988
العمر : 35
العمل/الترفيه : محامية
المزاج : الحمد لله
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 27/12/2010

الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>   الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالثلاثاء مارس 08, 2011 2:52 pm

هيا طرق جديدة وجميلة بجد

بس فشار فيه سكر دي صعبة اوووووووووووووووووووووووي

ديما مبدعة في المطبخ يا لزومة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرة الياسمين
وزيره
وزيره
زهرة الياسمين


انثى مشآركآتكـ ياعسول : 2407
تاريخ الميلاد : 18/09/1988
العمر : 35
العمل/الترفيه : محامية
المزاج : الحمد لله
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 27/12/2010

الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>   الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالثلاثاء مارس 08, 2011 2:54 pm

هيا طرق جديدة وجميلة بجد

بس فشار فيه سكر دي صعبة اوووووووووووووووووووووووي

ديما مبدعة في المطبخ يا لزومة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
المؤمن بالله
وزير
وزير
المؤمن بالله


اوسمه الاعضاء : الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> 247688812
ذكر مشآركآتكـ ياعسول : 5710
تاريخ الميلاد : 15/03/1995
العمر : 29
الموقع : www.agwa.ahlamontada.com
العمل/الترفيه : طالب ثانويه عامه
المزاج : الحمد لله
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 21/07/2010

الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>   الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالأربعاء مارس 09, 2011 7:44 am

انا هدوق يعنى هدوق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشقة الليل
رئيس الوزراء
رئيس الوزراء
عاشقة الليل


اوسمه الاعضاء : الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> 247688812
انثى مشآركآتكـ ياعسول : 7492
تاريخ الميلاد : 01/01/1998
العمر : 26
العمل/الترفيه : طالبهـ مشاغبهـ
المزاج : كووووووووووووووول
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 30/05/2010

الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>   الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالخميس مارس 10, 2011 11:56 am

هههههههه دنته بترسم بقى على الأكل من ساعتها
لا ياخويا انا طرق ايوه لكن طبخ هههههه ادارك الله
منوره يازلومتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرة الياسمين
وزيره
وزيره
زهرة الياسمين


انثى مشآركآتكـ ياعسول : 2407
تاريخ الميلاد : 18/09/1988
العمر : 35
العمل/الترفيه : محامية
المزاج : الحمد لله
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 27/12/2010

الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>   الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالسبت مارس 19, 2011 3:02 pm

زلومتك مين دي يا سلمي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشقة الليل
رئيس الوزراء
رئيس الوزراء
عاشقة الليل


اوسمه الاعضاء : الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> 247688812
انثى مشآركآتكـ ياعسول : 7492
تاريخ الميلاد : 01/01/1998
العمر : 26
العمل/الترفيه : طالبهـ مشاغبهـ
المزاج : كووووووووووووووول
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 30/05/2010

الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>   الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>> Emptyالسبت مايو 28, 2011 9:06 am

انتى طبعاا يازهرة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفيشاااارر نكهات كتير ادخلى و جربىى <<بالصور>>
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» عااااااااااايز صراحة بكلام كتير
» ‎‎ الموضوع دة انا بسمع عنة كتير اوووى الايام دى
» هل تفكر تفكيرطفل ام شاب ام شايب ادخلى لتعرفى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بحبك وانا كمان :: الاقسام الشبابية :: مطبخ المنتدى-
انتقل الى: